Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovršena istraga

Nadriliječnik u Zagrebu ženi izvadio krv, tvrdio da ima masnoću pa joj prodao dodatke prehrani za 1000 kuna

Policija, ilustracija (Foto: PU zagrebačka)
Policija, ilustracija (Foto: PU zagrebačka) Foto: PU zagreba?ka
Zagrebačka policija dovršila je istragu nad 29-godišnjakom kojeg se sumnjiči za prijevaru i nadriliječništvo.

29-godišnjak je u svibnju prošle godine pred više ljudi održao prezentaciju uređaja za koji je znao da nije u evidenciji medicinskih proizvoda. Uređaj je tada prodao ženi i tako ju prevario za 4000 kuna. Kod sklapanja kupoprodajnog ugovora, ugovor je ovjerio pečatom tvrtke, iako joj nije bio zastupnik.

Osim toga, početkom srpnja ove godine je u centru Zagreba, iako nije imao odobrenje nadležnog ministarstva za obavljanje zdravstvene djelatnosti, s drugom ženom dogovorio besplatni pregled ultrazvukom. Ženi koja je pregled dogovorila nije obavio ultrazvuk već joj je uzeo uzorak krvi. Kazao joj je da ima masnoću u krvi te joj zbog toga prodao dodatke za hranu u iznosu od 1000 kuna.

Pročitajte i ovo Policija razotkrila ilegalno okupljalište za konzumaciju droge Uhićene dvije osobe Specijalci upali u ilegalni klub u Zagrebu: Šef udruge za zaštitu djece nudio prostor za drogiranje Žena oštetila tri tvrtke, Ilustracija Kazneno prijavljena 43-godišnjakinja kod Rijeke prevarila tri tvrtke i oštetila ih za stotine tisuća eura

Policija je pretražila stan 29-godišnjaka i pronašla 22 komada uređaja za medicinsku terapiju i raznu dokumentaciju. Policija protiv 29-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene