Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Darko Rep smijenjen

Načelnik policijske uprave pijan skrivio prometnu nesreću!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Načelnik koprivničko-križevačke Policijske uprave Darko Rep jutros je pijan skrivio prometnu nesreću zbog čega je hitno smijenjen.

Darko Rep udaljen je s dužnosti po žurnom postupku pošto je otkriveno da je jutros pijan službenim automobilom skrivio prometnu nesreću u Otrovancu, mjestu u Virovitičko-podravskoj županiji.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

Načelnik koprivničko-križevačke PU Rep lakše je ozlijeđen, a kako se doznaje, jedini je sudionik prometne nesreće.

Virovitičko-podravska Policijska uprava potvrdila je tu informaciju na službenim stranicama.

Autom vijugao po cesti 'mrtav pijan'

"Danas u 9,10 sati u Otrovancu načelnik PU koprivničko-križevačke sudjelovao je službenim automobilom i pod utjecajem alkohola u prometnoj nesreći te je tom prilikom lakše ozlijeđen", priopćila je virovitička policija.

Glavni ravnatelj policije Vlado Dominić odmah ga je udaljio s dužnosti te je odredio da će koprivničko-križevačku Policijsku upravu voditi njegov zamjenik Marijan Kirin.

Darko Rep postao je načelnik sredinom rujna 2012. Naslijedio je Dragutina Vurneka, koji je tada preuzeo bjelovarsko-bilogorsku Policijsku upravu, a prije nego što je preuzeo dužnost načelnika bio je voditelj Pododsjeka kriminalističke tehnike te voditelj Odsjeka pričuve. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene