Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

potvrdio načelnik općine

U Negoslavcima privedena još jedna osoba zbog ratnih zločina

Dušan Jeckov
Dušan Jeckov Foto: DNEVNIK.hr
U Negoslavcima na vukovarskom području privedena je još jedna osoba osumnjičena da je počinila ratni zločin 1991. godine, potvrdio je u srijedu načelnik općine Negoslavaca Dušan Jeckov.

"Ne znam u kojem je svojstvu on priveden. Koliko sam čuo, dočekali su ga pred obiteljskom kućom kad se vratio s posla, stavili su mu lisičine na ruke i odveli ga", rekao je novinarima Jeckov, dodajući kako je riječ o mještaninu koji je već pozivan u policiju na informativne razgovore, kojima se odazivao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena Talijanska policija Zloporaba fondova EPPO radi punom parom: U tri EU članice uhićeno 17 osoba, zaplijenjen nakit, satovi, zlato

Prije nešto manje od mjesec dana u Negoslavcima je privedeno devet osoba zbog sumnje da su počinile ratni zločin, a dvojici od njih određen je jednomjesečni istražni zatvor.

Sumnjiči ih se da su 20. listopada 1991. kao pripadnici srpskih paravojnih snaga sudjelovali u tzv. špaliru smrti kroz koji su prolazili zarobljeni vukovarski branitelji i civili.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene