Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dječak nepropisno vozio bicikl

Načelnik bjelovarske policije službenim autom udario dječaka na zebri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros oko 7.15 sati Jakob Bukvić, načelnik Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, službenom Škodom Octavijom na obilježenom pješačkom prijelazu u blizini bjelovarskog srednjoškolskog centra udario je 13-godišnjeg dječaka.

Upravljajući biciklom bez zaštitne kacige, dječak je na pješačkom prijelazu u Prilazu Andrije Hebranga nastavio nepropisnu vožnju, a tada ga je prednjim krajem vozila udario načelnik Bukvić.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..." Teška prometna nesreća u Bjelovaru Poginuo vozač traktora Policija objavila detalje teške nesreće na bjelovarskoj obilaznici

Nakon udara, navodi se u priopćenju policije, dječak je pao na desnu potkoljenicu i desno rame. Prevezen je u bjelovarsku bolnicu gdje mu je pružena pomoć, nakon čega je pušten kući.

'Malo sam se uplašio, ali nije mi ništa', kazao je još uvijek zbunjen 13-godišnji Marin J. 'Stao sam prije pješačkog, pogledao lijevo-desno i krenuo misleći da će ta Škoda stati, no i ona je tog trenutka krenula i udarila me', prisjetio se Marin. Pao je, kaže, i brzo se podigao udarivši prethodno desnom potkoljenicom i desnim ramenom. Vozač Škode mu je, kaže, ubrzo priskočio u pomoć, no osim straha ništa drugo nije osjećao. Ubrzo je došla policija, a nedugo potom i njegov otac Željko.

Kod načelnika Bukvića nije utvrđeno prisutnost alkohola u organizmu. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene