Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogreb uglednog odvjetnika

FOTO Obitelj, prijatelji i kolege oprostili se od Ante Madunića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom Mirogoju pokopan je ugledni odvjetnik Ante Madunić. Od njega su se došli oprostiti brojni prijatelji, kolege i građani.

Mnogobrojni građani, poznanici, odvjetnici i osobe iz javnog života oprostili su se na zagrebačkom groblju Mirogoj od preminulog odvjetnika Ante Madunića.

VIDEO Umro je odvjetnik Ante Madunić

Pročitajte i ovo Varaždinci obilaze grobove svojih najmilijih Pojačan promet FOTO Blagdan je Svih svetih, građani obilaze grobove najmilijih: "Svi smo tu ujedinjeni, kao da su duše spojene" Sanja Vištica, reporterka Nove TV na Mirogoju Uoči blagdana Reporterka Dnevnika Nove TV uoči Svih svetih: "Apelira se na sve građane u velikim gradovima da koriste javni prijevoz"

Ovaj stručnjak za kazneno pravo umro je u zagrebu 20. prosinca, nakon kratke i teške bolesti.

Madunić je rođen 15. prosinca 1958. u Cisti Provo kod Imotskog, diplomirao je na zagrebačkom Pravnom fakultetu 1981., a odvjetnik je postao 1. siječnja 1987.

Tijekom uspješne karijere ovaj odvjetnik specijaliziran za kazneno pravo branio je mnoge osobe iz javnog života.Uz ostale, zastupao je Zdravka Mamića, Slavena Žužula, Branimira Glavaša, Davora Pataftu, Darka Marinca, Nevena Juricu, Mladena Barišića i Stjepana Fiolića.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene