Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar u salonu namještaja

Na Velesajmu gorjelo zbog kvara na instalacijama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar u 12 paviljonu Zagrebačkog velesajma, s desetak salona namještaja, izbio je zbog kvara na električnim instalacijama, izvijestila je zagrebačka policija koja još nije procjenila ukupnu štetu.

Požar je u 6,45 sati izazvao kvar na električnim instalacijama razvodnog ormarića u prodajnom prostoru u prizemlju paviljona. Vatra se ubrzo proširila na cijeli salon i inventar, a potom je zahvatila i namještaj u spremištu susjednog dućana.

Pročitajte i ovo Mjesto Ruda - 1 U Dalmatinskoj zagori Deseci tisuća ljudi ostali bez vode, zamalo se dogodila i katastrofa, ali stižu dobre vijesti: ''Kvar je popravljen'' Ilustracija Uz smijeh i kekse Božić dočekali u pokvarenom busu, pomoć stigla bez ključne stvari: "Ipak su nam se smilovali..."

>> Velesajam: Ugašen požar u salonu namještaja

Aktivirao se i sustav za gašenje požara vodom koji je instaliran u potkrovlju paviljona pa je i voda napravila štetu natopivši veću količinu namještaja i ostalog inventara u prodajnim prostorima u prizemlju, polukatu i katu paviljona, kažu u policiji. Požar je ugašen nakon pola sata, a u akciji je sudjelovalo 26 vatrogasaca sa šest vozila.Neposredno nakon požara termovizijom je utvrđeno da nema žrtava, a ni nakon očevida nije utvrđena nastala materijalna šteta. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene