Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTRAGA U TIJEKU

Na varaždinskom području izgorjela čak tri automobila, najmanje jedan namjerno zapaljen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri automobila izgorjela su na varaždinskom području u utorak i srijedu, a policija je dosad utvrdila da je jedno vozilo namjerno zapaljeno, i to u garaži.

Na varaždinskom području izgorjela su čak tri automobila, a policija je zasad utvrdila da je jedno vozilo namjerno zapaljeno. 

Pročitajte i ovo Ivan Čorkalo, Nikola Dugandžić, Neven Bosilj - 2 U prenoćištu za beskućnike Strava u Varaždinu, žena nožem izbola tri osobe: "Zakazao je sustav, mora se prvo dogoditi nesreća da bi se nešto pokrenulo" Slika nije dostupna Automobil izgorio Skupo platio pokušaj šverca: Zapalio mu se duhan ispod poklopca motora

Riječ je o Audiju A3 koji je zapaljen u utorak, 12. prosinca, oko 5:15 sati u Kaniži. Automobil je bio u garaži, a policija je objavila da je u vlasništvu 44-godišnjaka. 

Policija je očevidom utvrdila da je do požara došlo "djelovanjem otvorenog plamena nepoznatog izvora na sjedalo", nakon čega se vatra proširila na cijelo vozilo. 

Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog društva Ivanec, a materijalna šteta procjenjuje se na oko 23.000 kuna.

U mjestu Hraščica izgorjela su dva osobna vozila, no policija još uvijek istražuje uzroke.

Dojava o automobilima u plamenu stigla je u utorak nešto prije ponoći. Riječ je o neregistriranim vozilima koja su bila ostavljena u polju, a policija još uvijek istražuje kako su vozila tamo dospjela, kao i na koji su način zapaljena. 

Zanimljivo je da je jedan automobil u Varaždinu izgorio i u nedjelju ujutro oko 5 sati. Očevid je u ovom slučaju utvrdio da je požar izbio nakon što je 38-godišnji vlasnik upalio motor. Zbog kvara na električnim instalacijama pumpe goriva, koja je smještena ispod stražnjeg sjedala, izbila je vatra koja se proširila na cijelo vozilo. Vlasnik automobila nije ozlijeđen. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene