Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod Vinkovaca

Vozač (39) sletio s ceste i poginuo na mjestu: Policija objavila detalje nesreće

Ilustracija
Ilustracija Foto: Damir Krajac/Cropix
U prometnoj nesreći na nerazvrstanoj cesti smrtno je stradao vozač osobnog automobila.

Vozač osobnog automobila smrtno je stradao u prometnoj nesreći na nerazvrstanoj cesti na izlazu iz Vinkovaca prema Ivankovu u utorak rano ujutro, javila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici te djelatnici hitne medicinske pomoći i JVP-a Vinkovci.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nepovoljno vrijeme Izdan meteoalarm: Upozorenje zbog nevremena i grmljavinskih pljuskova te jakog vjetra

Očevidom je utvrđeno da je u 3:30 sati 29-godišnjak iz Osijeka upravljao osobnim automobilom osječkih registracijskih oznaka krećući se Ulicom Alojzija Stepinca u Vinkovcima u smjeru Ivankova.

Dolaskom do zavoja gdje je prometnim znakom izražen obavezan smjer kretanja ulijevo, nastavio je kretanje ravno na nerazvrstanu cestu na kojoj je prometni znak zabrane prometa u oba smjera te uslijed neprilagođene brzine osobinama ceste (zavoj i završetak asfalta) sletio na zelenu površinu i udario u ormar električnih vodova i zidani objekt, vlasništvo Hrvatske elektroprivrede.

Vozač je preminuo na mjestu nesreće. 

Po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelom preminulog vozača obavit će se obdukcija u NMB "Dr. Juraj Njavro" u Vukovaru.

O prometnoj nesreći će se dostavit izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene