Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga za nestalim ženama

Na Savi kod Siska pronađeno tijelo ženske osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pored rijeke Save kod Siska pronađeno je mrtvo tijelo ženske osobe, doznaje se u policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj.

Pretpostavlja se da je riječ o jednoj od dvije žene koje su nestale na području Siska proteklih dana, no u policiji tu informaciju još ne mogu potvrditi. 'Pronađeno je tijelo ženske osobe, no radi li se o jednoj od dvije žene koje su nestale i za kojima smo raspisali potragu, još ne možemo potvrditi', rekla nam je glasnogovornica PU sisačko-moslavačke Iva Hranitelj.

Pročitajte i ovo Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici Policija Nakon očevida Uz Savu pronađeno tijelo: Policija otkrila detalje o muškarcu

Istražni sudac Županijskog suda u Sisku naložio je obdukciju pronađenog mrtvog ženskog tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj Sandri Lacković, kao i ima li na njezinu tijelu tragova ozljeda i nasilne smrti.

Prema neslužbenim informacijama druga nestala žena pronađena je u jednoj zagrebačkoj bolnici. No, ni tu informaciju u policiji ne mogu sa sigurnošću potvrditi. Kažu kako se još utvrđuje je li pacijentica u bolnici doista osoba za kojom tragaju. Policija je jučer objavila potragu za 44-godišnjom Senkom Kapelec koja je otišla od kuće u srijedu poslijepodne, i 32-godišnjom Sandrom Lacković, čiji je nestanak prijavio nevjenčani suprug.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene