Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaradio batine i lakše ozljede

Na 'date' mu umjesto drage došao njezin suprug

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što znači biti 'pegula', najbolje može posvjedočiti 42-godišnjak iz Splita koji je sinoć na autobusnom ugibalištu u ulici Domovinskog rata u Splitu čekao ženu s kojom je, čini se, trebao provesti večer.

Ništa ne sluteći muškarac je u parkiranom vozilu strpljivo čekao ženu te vjerojatno maštao o ljubavnim zgodama koje ga očekuju tu večer. Dan prije toga razmjenjivao je s njom sms poruke, no poruka se, čini se, domogao suprug, koji je tako i saznao mjesto sastanka. Možemo zamisliti iznenađenje na njegovom licu kada je automobilu prišla nepoznata muška osoba, otvorila vrata i zadala mu nekoliko udaraca. Muškarac mu je zatim zapovjedio da sjedne na mjesto suzovača. Ispostavilo se da je to bijesni suprug žene koju je čekao. 

Pročitajte i ovo Škola Drama u Beogradu Škola danima zataškavala slučaj prolivenog opasnog metala koji je pošpricao učenike Maskirani napadač u Zadru napadnut SDP-ovac Policija još traga za maskiranim muškarcem u Zadru: "Razlog može biti samo jedan"

Slijedila je vožnja gradom koja se iz nekog razloga očito nije svidjela nesuđenom ljubavniku pa je jednom trenutku, kada je vozilo stalo na semaforu, iskoristio situaciju te iskočio iz automobila i pobjegao. Pozvao je policiju, a pružena mu je i medicinska pomoć. Zaradio je nekoliko hematoma te frakturu jednog rebra. Policija još istražuje činjenice te utvrđuje okolnosti koje su dovele do ovog incidenta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene