Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na pružnom prijelazu ozlijeđeno pet osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet je osoba ozlijeđeno u nesreći koja se rano poslijepodne dogodila na pružnom prijelazu u Starom Topolju dvadesetak kilometara istočno od Slavonskoga Broda, a samo je zahvaljujući sreći izbjegnuta veća tragedija.

Nesreća se dogodila kad je vozač kamiona slavonskobrodskih registarskih oznaka pokušao prijeći prugu dok se spuštala brklja. Putnički vlak koji je nailazio udario je u poluprikolicu i odbacio njezinu metalnu ogradu na dva automobila koja su stajala u koloni ispred pružnog prijelaza.

Pročitajte i ovo Prijava DORH-u zbog vlaka - 4 Poslana prijava DORH-u Adventski vlak koji nije vozio uznemirio duhove: "Sve je zamaskirano u proračunu" Slika nije dostupna Opasnost za vozače i školarce Dvije trećine pružnih prijelaza nema punu signalizaciju

Pet osoba iz prvog automobila lakše je ozlijeđeno i liječnička im je pomoć pružena u kirurškoj ambulanti brodske bolnice. Vozač kamiona prošao je bez ozljeda.

'Bio sam između dvaju kamiona i vidio sam da se pali crveno svjetlo. Prvi je kamion prošao, njega je uhvatilo crveno svjetlo, a ja sam mu bio blizu. Kad sam već došao do pruge, vidio sam kako se brklja počinje spuštati. Stao sam i brklja mi je sjela na kabinu. U tom sam se trenutku uplašio jer sam skinuo brklju i - po gasu. Nisam uopće gledao ni lijevo ni desno. Prošao sam i u tom sam trenutku osjetio kako se kamion zanio', rekao je na mjestu nesreće vozač kamiona. Dodao je kako mu nije običaj prolaziti kroz crveno svjetlo.

Zbog očevida, promet županijskom cestom Vrpolje-Slavonski Brod bio je prekinut više od dva sata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene