Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koristio lažne dokumente

Na Plesu uhvaćen s kilogramom kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU zagrebačke u suradnji s carinskim službenicima Carinarnice Zagreb i policijskim službenicima postaje aerodromske policije Pleso dovršili su u subotu istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljanom od kojeg je zaplijenjen kilogram kokaina, javlja policija.

Osumnjičenik je dan prije, u petak, u večernjim satima doputovao iz Pariza, a na graničnoj kontroli utvrđeno je da koristi putnu ispravu druge osobe, nakon čega su carinski službenici pronašli kokain ušiven u stranicu putnog kovčega koji je prijavio kao svoju prtljagu.

Pročitajte i ovo Muenchen: Problemi na aerodromu zbog upada klimatskih aktivista na pistu - 1 u Münchenu Aktivisti upali u zračnu luku: Zalijepili se za pistu, otkazano više desetaka letova Screenshot Vrijedan teret VIDEO Talačka kriza na brodu punom kokaina: Jedan švercer ubio drugoga i bacio ga u more, ostale zatočio

Utvrđeno je da je kokain nabavio na području Perua, odakle ga je zrakoplovnim linijama Lima – Buenos Aires – Pariz – Zagreb prokrijumčario u Hrvatsku. Vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na 300.000 kuna. Protiv 42-godišnjaka je podnesena kaznena prijava te je priveden. Do sada je evidentiran zbog imovinskih delikata i krivotvorenja isprava. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene