Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U mjestu Dol

Na Hvaru ubijen muškarac (75), policija sumnjiči njegova sina (35)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Dol na Hvaru u petak poslijepodne u obiteljskoj kući pronađen je ubijen 75- godišnjak, a za njegovu smrt, neslužbeno se doznaje, policija sumnjiči njegova 35-godišnja sina koji ima psihičkih problema.

Splitska je policija Hini službeno potvrdila dojavu o mrtvom muškarcu koju su zaprimili oko 15 sati, te su na mjestu događaja odmah stigli s dežurnom liječničkom ekipom. Liječnici su utvrdili da je smrt muškarca nastupila nasilno, pa je policija uhitila sina ubijenog kojeg dovode u vezu s ubojstvom.

Uz hvarsku policiju očevidom rukovodi državni odvjetnik uz asistenciju policijskih službenika Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Neslužbeno se doznaje da je sin 75-godišnjeg oca ubio nakon svađe ispred obiteljske kuće, nakon čega ga je nekoliko puta udario drvenim dijelom motike po glavi. Od zadobivenih ozljeda starac je umro na mjestu napada. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene