Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na granici s BiH zaplijenjeno 2,7 kg heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U automobilu "Renault 19" čakovačkih registarskih oznaka drogu su u Hrvatsku pokušale prokrijumčariti dvije žene I.S. (34) i K.J.(26 ) godina s područja Međimurske županije, izvijestila je brodsko-posavska policija.

Droga je bila skrivena u podu automobila ispod nogu 26-godišnje suvozačice a otkrivena je uz pomoć policijskog psa za detekciju opojnih droga.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina

Prema riječima načelnika PU Mije Kršića procijenjeno je kako je pronađena droga na "crnom tržištu" vrijedna oko milijun kuna.

Obje žene su uhićene i prijepodne privedene istražnom sucu
Županijskoga suda u Slavonskome Brodu.

Dosada nisu bile u policijskim evidencijama, a načelnik Kršić kaže kako zasada nema saznanja je li još netko bio upleten u ovaj pokušaj krijumčarenja droge koja je najvjerojatnije bila namijenjena hrvatskom narko tržištu.

Nakon što je početkom godine na novogradiškom području uhitila dilera s više od 5 kilograma heroina ovo je druga veća uspješna akcija brodsko posavske policije u ovoj godini kada je u pitanju zlouporaba opojnih droga.

Ovoga vikenda uspješni su bili i u otkrivanju krijumčara cigareta te su na graničnom prijelazu Stara Gradiška u autobusu slovenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 34 godišnji državljanin BiH zaplijenili gotovo 4 tisuće kutija raznih cigareta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene