Obavijesti Video Pretražite Navigacija
državljani bih

Nesreća na gradilištu pristupnih cesta Pelješkog mosta: Poginuo radnik, dvojica ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe su ozlijeđene, a jedna je preminula na gradilištu pristupnih cesta Pelješkog mosta. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

U četvrtak oko 15 sati na gradilištu vijadukta "Brijesta" ozlijeđena su tri radnika u dobi od 31, 45, i 48 godina. Sva trojica su državljani Bosne i Hercegovine koji su prijavljeni na privremenom boravku u Hrvatskoj

Ozlijeđenima je na mjestu događaja pružena hitna medicinska pomoć, nakon čega su upućeni na bolničko liječenje. 45-godišnjak je preminuo od zadobivenih ozljeda.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DIO BUDUĆE ZAOBILAZNICE FOTO Pogledajte kako danas izgleda gradilište mosta Ston, podiže se drugi važan segment konstrukcije

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna O SVEMU SE OGLASIO I PROJEKTANT Novi problemi oko Pelješkog mosta? "Obavijestit ćemo Europsku komisiju, da saznaju kako se Hrvatska razbacuje dodijeljenim financijama"

Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije dubrovačke bolnice, gdje će se provesti obdukcija kojom će se utvrditi točan uzrok smrti, dok su ostala dvojica ozlijeđenih zadržana na bolničkom liječenju.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene