Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije ozljede na dva koncerta

Na djevojčicu u Omišu pao zvučnik, žena u Splitu pala s pozornice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe teško ozlijeđene, od čega jedno dijete, na dvama koncertima koji su se u subotu navečer održavali u Splitu i Omišu, izvijestila je splitska policija.

Prvo je na splitskoj rivi oko 22:20 sati tijekom održavanja koncerta 2Cellosa s montažne tribine pala 56-godišnjakinja teško ozlijedivši glavu. Kolima Hitne medicinske pomoći prebačena je u Klinički bolnički centar Split gdje je zadržana na Odjelu neurokirurgije. Policija istražuje ovaj događaj.

Oko 23 sata u Omišu tijekom koncerta grupe Magazin 11-godišnja djevojčica slomila je zglob ruke nakon što je na nju pao zvučnik s bine. Policija je rekla da je do pada došlo nakon što je skupina djece potrčala prema članovima grupe Magazin u želji da dobiju autograme. I u ovom slučaju policija istražuje zbog čega je došlo do pada zvučnika. (Hina)

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene