Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozio s 3,41 promila alkohola

Na cestama sve više pijanih biciklista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom obavljanja nadzora prometa u selu Crnac nedaleko Orahovice policijski djelatnici su u utorak oko 17,40 sati na cesti zaustavili vidljivo pijanog biciklistu (53).

Alkotestiranjem utvrđeno je da je pedesettrogodišnjak upravljao biciklom pod utjecajem alkohola od 3,41 promila. Zbog opasnosti za ostale sudionike u prometu pijani biciklista priveden je u orahovičku policijsku postaju gdje je zadržan do otrežnjenja, a protiv njega će biti podnesen i optužni prijedlog.

Pročitajte i ovo Dina Ćevid - 4 A tek je počelo Padaju rekordi, nema straha za sezonu: Najnovije brojke jačaju optimizam Cesta prema Srđu - 1 Simbol nebrige Jedina cesta prema Srđu je proširena, ali tek djelomično: Stari problem još čeka rješenje

Zbog sve veće krize i besparice u Slavoniji je posljednjih godina u porastu broj biciklista koji se pijani kreću prometnicama. Doznajemo da je u stečaju 'KIO Keramike' prije dvije godine pedesettrogodišnjak ostao bez posla.

Iz Crnca u susjedno selo vraćao se biciklom u teškom pijanom stanju, a nedostajala mu je samo čašica da padne u duboko nesvjesno stanje koje je moglo završiti smrću.  (VLM Agencija)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene