Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpuno izgorio

VIDEO: Zapalio se autobus pun putnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iza tunela sv. Marko, prema jugu, na autocesti Zagreb-Rijeka zapalio se oko 15 sati autobus. Na sreću nema ozlijeđenih. Vatra je u međuvremenu ugašena.

Na mjesto događaja došli su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe iz Karlovca te ugasili otvoreni plamen, doznaje se u Operativnom dežurstvu JVP. Prema njihovim informacijama s mjesta događaja, ozlijeđenih osoba nema. Motor se zapalio, a požar proširio na cijeli autobus. 37 prestravljenih putnika, većinom djece, uspjelo je istrčati iz autobusa i spasiti živu glavu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Požar autobusa na autocesti - 1 Bosna - Njemačka VIDEO Drama na autocesti: Autobus koji je prevozio 55 putnika zapalio se - dvaput!

Vozač sam gasio požar

'Vidio sam plamen, vratio se naprijed da otvorim druga vrata i vikao putnicima da brzo izađu van jer autobus gori', rekao nam je vozač Jure Capan. Capan je sam počeo gasiti gorući autobus, ubrzo je ostao je nemoćan suočen s požarom. U pomoć su pristigli i vatrogasci. Svi su putnici, na sreću, živi i zdravi drugim autobusom nastavili vožnju na smotru folklora.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene