Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA AUTOCESTI A3

Vozač je zaspao? U žestokom sudaru cisterne i šlepera jedna osoba ozlijeđena

Sudar na autocesti (Foto: VZG Novska) - 2
Sudar na autocesti (Foto: VZG Novska) - 2 VZG Novska
Aktualno Galerija Sudar na autocesti (Foto: VZG Novska) - 2 Sudar na autocesti (Foto: VZG Novska) - 2 Foto: VZG Novska Sudar na autocesti (Foto: VZG Novska) - 5 Sudar na autocesti (Foto: VZG Novska) - 5 Foto: VZG Novska Sudar na autocesti (Foto: VZG Novska) - 4 Sudar na autocesti (Foto: VZG Novska) - 4 Foto: VZG Novska Sudar na autocesti (Foto: VZG Novska) - 3 Sudar na autocesti (Foto: VZG Novska) - 3 Foto: VZG Novska +1 Sudar na autocesti (Foto: VZG Novska) - 6 Galerija 1/6 >>
Na autocesti A3 kod Novske jutros oko 7 sati je došlo do sudara cisterne i šlepera. Jedna je osoba ozlijeđena.

U ponedjeljak ujutro na autocesti A3, oko jedan kilometar poslije čvora Novska u smjeru Zagreba sudarili su se cisterna i šleper.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe Ilustracija kod Sv. Roka Dvije osobe poginule u teškoj nesreći, autocesta zatvorena: "Posvuda su razbacani dijelovi automobila"

Policija je dojavu o nesreći dobila u 6:45 sati.''Došlo je do sudara kamiona i cisterne, oboje bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka. Cisterna je ostala na cesti, a kamion je završio u kanalu uz autocestu. Vozač cisterne je s ozljedama koje još nisu kvalificirane prevezen u Opću bolnicu Sisak. Očevid je u tijeku, nakon čega će se utvrditi okolnosti nesreće'', rekla je glasnogovornica PU sisačko-moslavačke Iva Dvorski.

Na mjestu nesreće bili su i vatrogasci iz Novske koji su ispričali da je cisterna u kojoj je prevožena soda, udarila u šleper ispred sebe, čini se bez kočenja, što upućuje na to da je vozač vjerojatno zaspao.

Na fotografijama koje su nam poslali vidi se da je na cisterni odbijena kabina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene