Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Moj Oreh''

Muškarcu prijavljenom za mučenje životinja požar ''progutao'' tvornicu namještaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josip Tuđe u medijima je završio zbog optužbi da zanemaruje konje na svojoj farmi. U ponedjeljak je u požaru izgorjela njegova stolarska radionica.

Tvornica namještaja u stečaju ''Moj Oreh'' u vlasništu Josipa Tuđe izgorjela je u požaru koji je u ponedjeljak oko 22:30 sati izbio u stolarskoj radionici u Oroslavju, javlja Zagorje International.

Pročitajte i ovo Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga" Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..."

Prema riječima vatrogasaca, vatra je uništila gotovo cijeli objekt, a zbog požara koji je ugašen oko pola sata iza ponoći organizirano je cjelonoćno dežurstvo.

U požaru, srećom, nitko nije ozlijeđen.

Inače, vlasnik radionice Josip Tuđe u medijima je završio nakon što su građani ''Prijateljima životinja'' poslali niz dojava da na svojoj farmi zanemaruje konje.

Udruga je zaprimila niz fotografija s farme koje prikazuju, kako navode, alarmantno stanje na farmi.

''Poslali smo kaznenu prijavu zbog mučenja životinja uskratom hrane i vode te izlaganja životinja tegobnom stanju kroz dulje vrijeme. Za to je predviđena kazna zatvora do šest mjeseci i oduzimanje životinja. No konji ne mogu dočekati živi ishode sudskih postupaka, već ih je potrebno odmah oduzeti i zbrinuti. Apeliramo na Josipa Tuđu da ih ponudi na udomljavanje'', poručio je nedavno Luka Oman, predsjednik Udruge.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene