Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaradio kaznenu prijavu

Muškarcu iz Siska u Istri pronašli oružje, školjke i registracije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kući kraj Pule pronađeno je i 77 komada bojevog streljiva, dva tijela protupješačke mine...

U obiteljskoj kući u Šišanu kraj Pule koju koristi 63-godišnjak iz Siska policajci su u srijedu pronašli oružje, streljivo i eksplozivne tvari pa je muškarac zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari zaradio kaznenu prijavu i optužni prijedlog Prekršajnom sudu.

Pročitajte i ovo Ilustracija nedostatak liječnika ''Pa kako je to moguće?!'': Rekli mu da nema dežurnog liječnika na hitnoj, imamo odgovor bolnice Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

Kuća je pretražena temeljem naloga suda, a pretragu su uz policajce obavili djelatnici Protueksplozijskog odjela PU istarske i službeni pas za detekciju eksploziva.

Zagrepčanin bez sankcija policiji predao eksploziva dovoljno za raznijeti zgradu

U kući je pronađen plinski pištolj, 79 komada streljiva za njega, spremnik automatske puške, 11 komada vježbovnog streljiva za različite puške, 77 komada bojevog streljiva, dva tijela protupješačke mine te jedna čahura topa.

Osim oružja, streljiva i eksplozivnih tvari policajci su pronašli i tri zaštićene školjke periske, te više domaćih i stranih registracijskih oznaka. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene