Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio u bolnici

Užas kod Zadra: Muškarca napali psi bez nadzora, jedan ga ugrizao

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarca (52) su u nedjelju poslijepodne u mjestu Pridraga napala dva psa bez nadzora. Liječnička pomoć pružena mu je u zadarskoj bolnici.

Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom zbog sumnje na kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Pročitajte i ovo Ilustracija užas u Italiji Trkača do smrti izgrizli rotvajleri: Pronašli ga u parku, imao je duboke rane na licu i rukama Ilustracija Životinju preuzela veterinarska služba Unukov staford izgrizao baku do smrti: ''Susjed je čuo lavež psa''

Kažu kako su 52-godišnjaka u nedjelju u 19:55 u mjestu Pridraga, dok je šetao svog psa na uzici, napala dva psa bez nadzora. Jedan ga je ugrizao. Liječnička pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Zadar, gdje su mu ozljede zasad okvalificirane kao lakše.

"Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 22-godišnjeg vlasnika psa koji je bio bez nadzora i koji je ozlijedio oštećenog se podnosi kaznena prijava, dok se protiv 19-godišnjaka, odnosno vlasnika drugog psa podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz članka 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", dodaju u policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene