Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija otkrila plantažu

Muškarac uzgajao marihuanu na vrgoračkom području

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska granična policija je u mjestu Mijaca, na vrgoračkom području, uz granicu s Bosnom i Hercegovinom, otkrila manju plantažu marihuane, te uhitila 65-godišnjeg mještanina, protiv kojeg je podnesena kaznena prijava.

Kako se u četvrtak doznaje iz splitsko-dalmatinske Policijske uprave, u neposrednoj blizini obiteljske kuće u mjestu Mijaca policija je zatekla 65-godišnjaka u zalijevanju stabljika marihuane.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

Utvrđeno je da je muškarac u lipnju ove godine zasadio u djelomično obrađeno poljoprivredno i neobrađeno šumsko zemljište u neposrednoj blizini svoje obiteljske kuće, stabljike indijske konoplje.

'Svako ljudsko biće ima pravo na život, svako ljudsko biće ima pravo na izbor...

Prilikom akcije granične policije pronađeno je 14 stabljika indijske konoplje, visokih oko 150 cm.

Muškarac je uhićen i priveden u Policijsku postaju Vrgorac, gdje je nad njime provedeno kriminalističko istraživanje. Protiv 65-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene