441449
441449
441449
441449
441449

TRAGEDIJA U MEĐIMURJU Policijac ubio dvije žene pred očima 5-godišnjeg djeteta

  • , 26.06.2016., 13:16
  • Autor:
  • komentara

Ubojica je žrtve usmrtio iz vatrenog oružja, no motivi nisu poznati.

 
 
 
 
Ubojstvo u Svetoj Mariji (Video: Dnevnik Nove TV)
Ubojstvo u Svetoj Mariji (Video: Dnevnik Nove TV)

U nedjelju, nešto prije 11 sati, muškarac star 46 godina ubio je iz vatrenog oružja dvije žene u Svetoj Mariji, jednu rođenu 1964. godine i njezinu nećakinju rođenu 1977. godine. Zločin je počinjen pred petogodišnjim sinom mlađe žrtve koji nije ozlijeđen.

Policijski očevid je u tijeku, no glasnogovornik PU međimurske Radovan Gačal nam je potvrdio da je ubojica prometni policajac iz Brezja koji se posljednje tri godine nalazio na bolovanju (nije riječ o psihičkim tegobama).

Ubojicu je uhitio i svladao njegov kolega iz ulice koji se nije nalazio na dužnosti, a u pomoć je priskočio i jedan od susjeda.

U ovome trenutku još uvijek nije poznato je li ubojica pucao iz službenog oružja, kao ni motiv tog stravičnog čina.

Ubojica je u međuvremenu priveden na obradu, a doznajemo i da je jedna od žrtava (rođena 1964. godine) radila u PU međimurskoj u računovodstvu.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se