Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

TRAGEDIJA U MEĐIMURJU Policijac ubio dvije žene pred očima 5-godišnjeg djeteta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubojica je žrtve usmrtio iz vatrenog oružja, no motivi nisu poznati.

U nedjelju, nešto prije 11 sati, muškarac star 46 godina ubio je iz vatrenog oružja dvije žene u Svetoj Mariji, jednu rođenu 1964. godine i njezinu nećakinju rođenu 1977. godine. Zločin je počinjen pred petogodišnjim sinom mlađe žrtve koji nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo James Crumbley, otac školskog ubojice, osuđen za ubojstvo - 7 Masakr u Michiganu Povijesna presuda: Otac dječaka koji je počinio pokolj u školi osuđen za ubojstvo Ilustracija Trpio nasilje Sanela nasmrt izbola supruga: Susjedi otkrili strahote koje su se događale godinama

Policijski očevid je u tijeku, no glasnogovornik PU međimurske Radovan Gačal nam je potvrdio da je ubojica prometni policajac iz Brezja koji se posljednje tri godine nalazio na bolovanju (nije riječ o psihičkim tegobama).

Ubojicu je uhitio i svladao njegov kolega iz ulice koji se nije nalazio na dužnosti, a u pomoć je priskočio i jedan od susjeda.

U ovome trenutku još uvijek nije poznato je li ubojica pucao iz službenog oružja, kao ni motiv tog stravičnog čina.

Ubojica je u međuvremenu priveden na obradu, a doznajemo i da je jedna od žrtava (rođena 1964. godine) radila u PU međimurskoj u računovodstvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene