Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREDANE VETERINARSKOM INSPEKTORU

Muškarac prijavljen zbog mučenja i ubijanja životinja: U prtljažniku je imao devet napunjenih jutenih vreća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Dusina, na autocesti A1, policajci su zaustavili 59-godišnjaka te u prtljažniku pronašli 152 kornjače. Vozač je uhićen, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

U četvrtak oko 10 sati na autocesti A1 policijski službenici PGP-a Vrgorac zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 59-godišnjak.

Nakon pregleda prtljažnika pronašli su devet jutenih vreća u kojima su se nalazile 152 kornjače. Vozač je uhićen i doveden u službene prostorije zbog provođenja kriminalističkog istraživanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna širi se indijski soj Od ponoći nove mjere za kafiće, neka događanja bez mjera uz određene uvjete. Božinović uoči Eura: ''Pozivam ih da to učine''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavilo ministarstvo Ministrica Vučković hospitalizirana i operirana: "Osjetila je tegobe i bolove..."

''Od njega su oduzete pronađene životinje te su predane veterinarskom inspektoru radi danjeg zbrinjavanja te utvrđivanja vrste i podrijetla'', priopćili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Zbog postojanja osnovane sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja protiv 59-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava nadležnom općinskom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene