Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Zadru

Muškarac omogućio prostor za drogiranje 33-godišnjaku: Uslijed toga preminuo, policija podnijela prijavu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zadarska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 53-godišnjaka zbog sumnje da je 33-godišnjaku omogućio prostor za konzumiranje droge, uslijed čega je isti preminuo.

Zadarska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je 30. lipnja 33-godišnjem hrvatskom državljaninu omogućio da konzumira droge u stanu u Zadru kojeg 53-godišnjak koristi, uslijed čega je 33-godišnjak preminuo.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga Županijskog suda u Zadru, provedena je pretraga doma i drugih prostorija koje koristi 53-godišnjak te je pronađena i oduzeta manja količina marihuane.

Radi utvrđivanja točnog uzroka smrti, nadležni državni odvjetnik naložio je obdukciju.

Pročitajte i ovo Gašenje požara, ilustracija - 4 Sibir gori Izvanredno stanje zbog divljih požara: Plamen gotovo veličine New Yorka

Pročitajte i ovo Prosvjed Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Pismo Dobronića Predsjednik Vrhovnog suda tvrdi da je pravosudni sustav pred slomom: Evo koliko službenika je dalo otkaz. Stigla i reakcija Ministarstva

Zbog sumnje da je 53-godišnjak počinio kazneno djelo Omogućavanje trošenja droga, nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnesena je kaznena prijava te je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Također, protiv 53-godišnjaka se podnosi optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene