Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Punicu ubo nožem u vrat jer ga je žena odlučila ostaviti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
48-godišnju G.L., hrvatsku državljanku, u Jurišićevoj je ulici, jutros oko 8 sati i 30 minuta nožem je napao njezin zet 28-godišnji S.S. državljanin Srbije. Žena je prevezena u bolnicu i izvan je životne opasnosti.

U  policiji kažu da su motivi napada nesređeni obiteljski odnosi.

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt

Nakon napada muškarac je pobjegao tramvajem, no ubrzo se na okretištu tramvaja Črnomerec predao policiji, dok je njegova žrtva s teškom ozljedom na lijevoj strani vrata prevezena u KB Sestara Milosrdnica. Žena je operirana i izvan je životne opasnosti.

Napadač, inače državljanin Srbije, žrtvu je čekao na terasi kafića blizu pošte u Jurišićevoj ulici, gdje radi napadnuta žena, ali i njezina 22-godišnja kćerka koja je u braku s napadačem. 

Kada je ugledao punicu koja je išla na posao, osumnjičeni se digao i napao ju ispred Raiffeisen banke. Nakon uboda u vrat napadač je pobjegao, odbacivši nož uz tramvajsku prugu, no ubrzo se predao policiji koja ga sumnjiči za pokušaj ubojstva.

Mediji nagađaju da je zet napao punicu nakon što je njegova supruga rekla da je njihov brak gotov.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene