Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Drniša

Muškarac išao u krivolov, spotaknuo se pa sam sebi propucao nogu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Damir Skomrlj/Cropix
Dovršeno je kriminalističko istraživanje protiv muškarca za kojeg se sumnja da je išao u ilegalni lov pa sam sebi propucao u nogu. Teško je ozlijeđen.

U jutarnjim satima 4. siječnja kod mjesta Moseć tijekom nezakonitog lova, osumnjičeni 63-godišnjak se spotaknuo prelazeći nasip, kojom prilikom je došlo do samoopaljenja lovačke puške u stopalo noge.

Osumnjičenom 63-godišnjaku su u Općoj bolnici u Šibeniku konstatirane teške tjelesne ozlijede te je zadržan na liječenju.

Temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku obavljene su pretrage osobnog vozila i obiteljske kuće u vlasništvu 63-godišnjaka, kojom prilikom je u osobnom vozilu pronađena i oduzeta lovačka puška i 20 komada lovačkog streljiva, dok je u obiteljskoj kući pronađena i oduzeta lovačka puška s 15 komada pripadajućeg streljiva, 70 komada lovačkog streljiva, 19 komada vojnog streljiva i 39 komada pištoljskog streljiva.

Pročitajte i ovo Sudar prigradskih vlakova u Indoneziji Uzrok nesreće nije poznat VIDEO Sudar vlakova u Indoneziji: Ima mrtvih i ranjenih, spasioci tragaju za preživjelima

Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene