Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema što nema

Rambo s Dugog otoka: Ukrao Talijanu ronilačku opremu te mu prijetio smrću, kada su policajci stigli u njegov dom, imali su što i vidjeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (61) provalio je u vikendicu Talijana, ukrao mu ronilačku opremu i prijetio smrću. Policajci su u njegovu domu na Dugom otoku pronašli oružje i drogu.

Policajci Policijske uprave zadarske u suradnji s Odjelom kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjim Hrvatom kojeg se sumnjiči za kaznena djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, Prijetnja i Teška krađa.

Sumnja se kako je 61-godišnjak u subotu na Dugom otoku, nakon što je prethodnih dana provalio u vikendicu talijanskog državljanina (47) te mu otuđio ronilačku opremu, oštećenom uputio ozbiljne prijetnje smrću.

Pročitajte i ovo Medvjed provaljuje u auto Više nije zabavno Vrag je odnio šalu: Medvjedi su postali profesionalni lopovi, mogu provaliti u aute, domove...

Pročitajte i ovo Ilustracija Brzo ga ulovili Je li ovo najneuspješniji lopov? U dva dana u Vodicama pokušao provaliti u tri kuće, nasreću nije mu išlo po planu

"U sklopu kriminalističkog istraživanja, izvršenom pretragom doma i ostalih prostorija koje koristi, kod osumnjičenog je pronađena ručna bomba, 200 komada puščanog streljiva, sporogoreći štapin, tri mačete i oko 20 grama marihuane", poručili su iz PU zadarske. 

U blizini kuće pronađeno je deset zasađenih biljaka konoplje tipa marihuana visine u rasponu od 130 do 195 cm, koju su policijski službenici također oduzeli.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene