Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Između Zadra i Knina

Mrtav pijan prevozio putnike u autobusu, u krvi mu izmjereno 3,16 promila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak 3,16 promila alkohola u organizmu napuhao je 52-godišnji vozač putničkog autobusa kojeg je policija u nedjelju oko podneva zaustavila u mjestu Žagrović kod Knina, doznaje se u ponedjeljak u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

Riječ je o putničkom autobusu marke Volvo, zagrebačkih registracija i u vlasništvu prijevozničke tvrtke iz Zagreba, koji je prometovao na međugradskoj liniji između Zadra i Knina. U trenutku kad je zaustavljen unutra je bilo putnika, potvrdili su u policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Vozač je do otriježnjenja zadržan u policijskoj postaji, ali protiv njega još nije pokrenut prekršajni ili kazneni postupak. U policiju su kažu da provode istražne radnje kojima će utvrditi kako je vozač autobusa pod utjecajem alkohola sjeo za volan autobusa i tako ugrozio putnike i druge sudionike u prometu.

Također, provodimo izvide i radnje na okolnosti možebitnih kaznenih djela i prekršaja koji su vezani uz ovaj događaj, dodaju iz šibensko-kninske policije. Nakon toga policija će protiv 52-godišnjeg vozača poduzeti odgovarajuće zakonske mjere.

Na području Šibensko-kninske županije policija je proteklog tjedna zbog vožnje pod utjecajem alkohola kaznila 19 vozača. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene