Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apsolutni rekorder

Mrtav pijan izazvao nesreću, izmjerili mu 4,17 promila alkohola u krvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer navečer u Viru, policija je jednom vozaču izmjerila 4,17 promila alkohola u krvi!

U ponedjeljak navečer, nešto poslije 19 sati, u Viru, 47-godišnjak je, upravljajući osobnim automobilom u vlasništvu 25-godišnjaka i to za vrijeme izrečene zabrane upravljanja te pod utjecajem alkohola od 4,17 g/kg izazvao prometnu nesreću zabivši se u prometni znak autom kojeg je neovlašteno uzeo od poslodavca, javila je PU zadarska.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 1 Nesretni slučaj Dvojica muškaraca poginula kod Varaždina: Sletjeli su s quada u rijeku Screenshot Izvlačili ga vatrogasci VIDEO Subotnje ludilo kraj Velike Gorice: Napio se i ukrao autobus, pa sletio u kanal

Pijani muškarac je smješten u prostorijama policije do otrježnjenja, a slijedi mu optužni prijedlog. 

'Riječ je o jednom od apsolutnih rekorda razine alkohola u krvi uopće', rekao je glasnogovornik zadarske Policijske uprave Elis Žodan, dodajući da je 47-godišnjak s koprivničkoga područja.

'Što se tiče ljudske izdržljivosti to bi ipak bilo pitanje za medicinsku struku. Međutim, ovaj 47-godišnjak i s puno manjom koncentracijom alkohola ne bi bio sposoban za vožnju, ali s ovom koncentracijom, bojim se da na siguran način ne bi mogao sudjelovati u prometu niti kao pješak', rekao je Žodan. (I.D. / Hina)

Matavulj je bio pijan i neispavan u trenutku nesreće u kojoj je poginula Dolores Lambaša

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene