Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta kaznena prijava

Mrkopalj: Nezakonito držao oružje u stanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Primorsko-goranska Policijska uprava izvijestila je da je u premetačini stana 65-godišnjaka iz Mrkoplja pronađeno oružje i streljivo koje je nezakonito posjedovao pa je protiv njega podignuta kaznena prijava.

Pronađena je jedna automatska puška, jedna poluautomatska puška, jedna puškostrojnica, pet ručnih bomba, 732 komada raznog streljiva, dva tromblonska nastavka i tri bajuneta za automatsku pušku.

Pročitajte i ovo Oduzeto oružje, streljivo i sastavni dijelovi oružja te preparati za potenciju Naoružan do zuba Pretresli mu kuću i pronašli oružje, streljivo, induktor za rasprskavajuću minu... Policiju zatekla i jedna potpuno drugačija stvar Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura

Kriminalističkom istragom utvrđeno je kako je taj 65-godišnjak zadržao oružje nakon smrti svojeg sina, koji ga je pribavio tijekom Domovinskog rata. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene