Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prelazila je cestu

Trogir: Motorom oborio djevojčicu, pobjegao pa se naknadno javio policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogirska policija uhitila je 33-godišnjeg muškarca koji je u subotu, u Okrugu Gornjem, na Čiovu motociklom oborio djevojčicu pa potom pobjegao, da bi se, nedugo zatim, sam prijavio u policijsku postaju.

Prometna nesreća dogodila se u 10 sati u Ulici Ante Starčevića gdje je vozač motocikla udario djevojčicu dok je prelazila cestu te je napustio mjesto događaja. Nakon prometne nesreće naknadno se javio u policijsku postaju, te je odmah uhićen.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

Djetetu, državljanki Rusije, pružena je liječnička pomoć, a zbog teške tjelesne ozljede zadržana je na liječenju. Provedenim kriminalističkim istraživanjem 33-godišnji vozač motocikla Yamaha, splitskih registarskih oznaka, sumnjiči se da je upravljao motociklom prije stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom. Dolaskom do mjesta događaja nije prilagodio brzinu osobinama i stanju ceste uslijed čega je prednjim dijelom motocikla udario i oborio na kolnik dijete koje je prelazilo cestu.

TRAGEDIJA NAKON DRAME NA CESTI Poginuli roditelji maloljetne djevojčice

Uz kaznenu prijavu, 33-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, kazali su u policiji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene