Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća

Motociklist poginuo izbjegavajući drugog, pijanog motociklista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška nesreća dogodila se sinoć u mjestu Doljani kod Daruvara.

'Oko 22:00 sata 29-godišnjak je upravljao neregistriranim motociklom kroz Doljane, Ulicom rujanskih žrtava, u smjeru Sirača te je izlaskom iz desnog zavoja zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku (kolnik mokar od kiše) i utjecaja alkohola od 1,73 g/kg , izgubio kontrolu nad motociklom uslijed čega je pao na desnu prometnu traku.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 1 Nesretni slučaj Dvojica muškaraca poginula kod Varaždina: Sletjeli su s quada u rijeku

Iza njega se također sa motociklom kretao 46-godišnji Željko V. iz Šibovca pored Sirača i 20-godišnji putnik, te su oni izbjegavajući udar u motocikl i motociklistu ispred sebe pali na kolnik, nakon čega klize po kolniku kojom prilikom vozač Željko V. udara glavom u prilazni most. Uslijed zadobivenih ozljeda vozač motocikla je preminuo na mjestu događaja dok je putnik lakše ozlijedio ruku. O događaju slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.', stoji u priopćenju bjelovarske policije.

Ovo je deveta poginula osoba ove godine u prometnim nesrećama na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, upozorava policija.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene