Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podlegao ozljedama

Motociklist nakon teške nesreće umro u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Motociklist (33), koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći umro je u riječkome Kliničkom bolničkom centru, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava.

Nesreća se dogodila sinoć u 20,50 sati na državnoj cesti na ulazu u Novi Vinodolski kad je 33-godišnji motociklist iz Novog Vinodolskog vozeći Aprilliju riječkih registarskih oznaka počeo pretjecati kolonu ispred sebe na ravnom dijelu kolnika te se izravno sudario s renaultom koji je dolazio iz suprotnog smjera. Motociklist je prevezen u riječki Klinički bolnički centar, gdje je danas umro.

Pročitajte i ovo Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet Sudar automobila i motocikla - 3 Očevid u tijeku Užas kod Požege: U sudaru s automobilom poginuli vozač i suvozačica motocikla

34-godišnji motociklist iz Novalje s otoka Paga frontalno se sudario s dostavnim vozilom na ulasku u Novi Vinodolski. Vozač motocikla dolazio je iz smjera Crikvenice prema Novom Vinodolskom, a dostavno vozilo se kretalo u suprotnom smjeru.

Dostavnim vozilom upravljao je 42-godišnjak iz Otočca. 34-godišnji motociklist je zadobio teške tjelesne ozljede te se nalazi u životnoj opasnosti, a 42-godišnji vozač je lakše ozlijeđen. (A.E./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene