Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvoren 55-godišnjak

Monstrum iz Rijeke: Godinama je silovao i zlostavljao svoju kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci podiglo je optužnicu protiv 55-godišnjeg Riječanina, kojeg tereti za niz teških kaznenih djela, prije svega fizičko i seksualno zlostavljanje kćeri u periodu od sedam godina.

Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci je, nakon provedene istrage, koja je, kako je navedeno, u interesu postupka i zaštite osobnog života žrtve proglašena tajnom, podiglo optužnicu protiv 55-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenja dvaju teških kaznenih djela protiv spolne slobode, dvaju kaznenih djela bludnih radnji i jednog kaznenog djela nasilja u obitelji.

Optuženik se tereti da je navedena kaznena djela počinio od 2010. godine do sredine travnja 2017. godine u Rijeci na štetu danas 32-godišnje kćeri.

Pročitajte i ovo Ilustracija Projekt odobrila i vlada Mijenjaju zakon o kažnjavanju pedofila: "Klinički protokol uključuje kemijsku kastraciju" Ilustracija nepravomoćna presuda Pedofil iz Riječke nadbiskupije osuđen na 8 godina zatvora: Objavljeno što je sve radio

Podnijet je prijedlog da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Novi list piše da je sredovječni Riječanin smješten u riječki zatvor krajem travnja ove godine, a istraga je na kraju potvrdila sumnje da je nesretna 32-godišnjakinja bila žrtva kaznenih djela niz godina, da je njezin otac delikte počinio u razdoblju od 2010. godine do sredine travnja ove godine. Izvori bliski istrazi navode nam da se dio gnjusnih događaja zbio u proljeće prošle godine u stanu u kojem oboje žive.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene