Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popeo se na vagon-cisternu

Mladiću nakon strujnog udara život u opasnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šesnaestogodišnji Vinkovčanin, kojega je sinoć stresla struja kad se popeo na vagon-cisternu na vinkovačkome željezničkom kolodvoru, i dalje je u teškom stanju te mu je život u opasnosti, potvrdio je glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Krunoslav Žgela.

Mladić je stradao sinoć oko 20 sati na teretnom terminalu željezničkoga kolodvora u Vinkovcima.Zajedno s trojicom maloljetnika (dvojica 1994. godište i jedan 1992. godište) iz Vinkovaca šetao se između 10. i 11. kolosijeka te se u jednom trenutku popeo na vagon-cisternu.

Pročitajte i ovo Prijava DORH-u zbog vlaka - 4 Poslana prijava DORH-u Adventski vlak koji nije vozio uznemirio duhove: "Sve je zamaskirano u proračunu" Počele su pripreme za dolazak baterijskih vlakova baterijski vlakovi Počele pripreme za dolazak suvremenih vlakova, mogu voziti do 160 kilometara na sat

Kad se maloljetni Vinkovčanin popeo na vagon-cisternu, ušao je u strujni krug visokonaponskog vodiča, a snažan strujni udar ga je odbacio na tlo. Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u vinkovačku Opću bolnicu, gdje su liječnici utvrdili da je riječ o teškim ozljedama opasnim za život.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene