Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Našli ga smrznutog

Mladić se izgubio pa pronađen mrtav u grebi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
25-godišnji mladić iz Gornjaka u zagorskoj općini Hrašćini pronađen je smrznut u obližnjemu selu Breznici, doznaje se od krapinsko-zagorske Policijske uprave.

Nesretni mladić bez riječi je u nedjelju poslije 19 sati otišao iz kuće svojih prijatelja u Vrbovu. Mladiću se otad gubi trag, a cijelu su ga noć tražili zlatarbistrički policajci i pripadnici interventne policije te članovi obitelji i mještani.

Pročitajte i ovo Uspješno okončana trodnevna potraga na području Baških Oštarija (Foto: HGSS) - 2 Nelogična priča Uspješno okončana trodnevna potraga: HGSS o okolnostima ''mističnog'' nestanka Slika nije dostupna Očevid u tijeku Kraj potoka: Kod Lipovljana u automobilu pronađen mrtav muškarac

Kako ga nisu pronašli, potraga je nastavljena u ponedjeljak u 11 sati, a u nju su uključeni pripadnici zagrebačke Gorske službe spašavanja, psi tragači, lovci i mještani te mnogi policajci i helikopteri varaždinskoga GSS-a.

U ponedjeljak u 15,20 sati u brezničkome zaselku Koršima u mladić je pronađen mrtav u jednoj grabi. Mrtvozornik je utvrdio kako nema tragova nasilne smrti, a kao uzrok smrti navodi se smrzavanje. Točan uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom na patološkom odjelu varaždinske bolnice. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene