Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija moli pomoć

Mladić sa Šolte u gumenjaku nestao na putu za Lastovo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić sa Šolte, 23-godišnji pomorac, nestao je jučer nakon što je oko podneva isplovio iz Stomorske sa otoka Šolte u sivom gumenom čamcu od 4,5 metra tipa 'Pioneer 15' s vanbrodskim motorom Yamaha, izvijestilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Nestanak 23-godišnjeg Frane Novakovića prijavio je njegov otac jer mu se sin nije javio, a naveo je da se Frane zaputio se na Lastovo, gdje je namjeravao i noćiti, u luci Ubli.Mladić je visok 178 cm, krupnije građe, svijetle kratke kose i bijele bradice.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici

Tijekom jučerašnjeg dana otac ga je tražio sa svojom brodicom od Hvara, Brača, Korčule do Lastova i Visa, ali bez uspjeha. Također, od jučer u potrazi sudjeluju plovila lučkih kapetanija i ispostava od Šibenika do Lastova.

Mole se građani da bilo kakve korisne informacije o mladiću proslijede najbližoj lučkoj kapetaniji, ispostavi ili policijskoj postaji. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene