Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispalio tri hica

Mladić koji je u Splitu pucao na 26-godišnjaka završio u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog ubojstva u pokušaju zamjenik županijskog državnog odvjetnika ispitao je 21-godišnjaka koji se sumnjiči da je prošlog tjedna na ulici u Splitu pucao u 26-godišnjaka ozlijedivši mu obje noge, te mu je odredio istražni zatvor, doznaje se u četvrtak u odvjetništvu.

Državni je odvjetnik sucu istrage Županijskog suda u Splitu predložio da se protiv 21-godišnjaka odredi pritvor jer bi boravkom na slobodi mogao utjecati na svjedoke, ali i zbog postojanja osobitih okolnosti da će ponoviti kazneno djelo.

Pročitajte i ovo Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 1 Ubojstvo u Splitu Ubojici 22-godišnjaka iz Splita određen jednomjesečni istražni zatvor Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 4 Napala ga braća narkomani Splićani u šoku nakon ubojstva mladog nogometaša: "Ta braća bi dosađivala, tražila euro, viđali smo tu i Zavadlava"

Uhićenog 21-godišnjaka sumnjiči se da je 8. siječnja u 9:15 sati u nakani da mu oduzme život došao do 26-godišnjaka na Škrape u Splitu zatraživši da pođe s njim do njegova parkiranog vozila marke BMW.

Kada je 26-godišnjak to odbio, 21-godišnjak je iz pištolja nepoznate marke ispalio tri hica u njegovu pravcu i zadao mu prostrijelnu ranu u predjelu prednje strane natkoljenice lijeve noge i strijelnu ranu ispod koljena desne noge.

Nakon toga 26-godišnjak je žurnom liječničkom intervencijom prevezen u bolnicu, gdje je zadržan na liječenju. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene