Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubio kontrolu

Mladić automobilom upao u Dobru: 50-ak metara "letio" preko ograde, razbio staklo i spasio se

Mladić automobilom sletio u Dobru (Foto: Radio Mrežnica)
Mladić automobilom sletio u Dobru (Foto: Radio Mrežnica) Foto: Radio Mrežnica
Veliku sreću u nesreći imao je noćas mladi Dugorešanin (21) kada je iza ponoći automobilom sletio u hladnu rijeku Dobru u Maletićima, ali je uspio isplivati i dokopati se obale.

Do nesreće je došlo u mjestu Maletići, na županijskoj cesti Jarče Polje – Novigrad kad je vozač izgubio kontrolu nad automobilom i survao se s ceste u rijeku. Pritom je okrznuo  zaštitnu ogradu koja je dodatno “dignula” automobil koji je nakon pedesetak metara leta završio u rijeci koja ga je i odnijela niže prema Novigradu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u tunelu Pećine - 4 Tragedija u Rijeci Otac poginulog olimpijca: "Svi smo jako potreseni, srećom unuk je preživio" Prometna nesreća u tunelu Pećine - 2 Pećine u Rijeci FOTO Strašni prizori s mjesta prometne nesreće u tunelu: Dvije osobe poginule, doznaju se detalji tragedije

Vozač se brzo snašao i u trenucima kada je biti ili ne biti, rukom razbio prozorsko staklo kako bi iz automobila izašao van, javlja Radio Mrežnica

Preplivao je potom izuzetno hladnu rijeku i izašao na obalu kod obližnje pilane. Ono što je dodatna sreća je i to što Dobra noćas nije bila nabujala, odnosno nije bio pušten vodni val s HE Lešća pa je njena dubina na tom mjestu nekih metar i pol. Osim što mu je ozlijeđena ruka kojom je razbio staklo, vozač nije teže ozlijeđen.

Vrlo brzo na mjesto nesreće pristigla je policija te JVP Grada Karlovca s čamcem. Što je točan razlog nesreće, je li vozač zaspao, je li bio pod utjecajem alkohola ili nešto treće, odgovorit će rezultati očevida.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene