Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrili ga

Mladi Zagrepčanin skrivio nesreću pa lažno prijavio krađu automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako ne bi odgovarao za prometnu nesreću s materijalnom štetom koju je počinio u novogodišnjoj noći, nakon čega je lažno prijavio da mu je prije nesreće automobil ukraden, mladić iz Zagreba će odgovarati i za izazivanje nesreće te lažno prijavljivanje kaznenog djela i ovjeravanje neistinitog sadržaja, izvjestila je u ponedjeljak PU ličko-senjska.

Prema priopćenju PU, 24-godišnji Zagrepčanin se sumnjiči da je 1. siječnja 2017. godine u Otočcu upravljao automobilom u alkoholiziranom stanju (1,38 g/kg) i udario u betonsku ogradu. Nakon toga je tamošnjoj policijskoj postaji lažno prijavio da mu je prije prometne nesreće automobil otuđen i u vezi s time je toj policijskoj postaji podnio kaznenu prijavu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro

Kako je navela Policijska uprava, time je nadležno tijelo doveo u zabludu, ali je uslijedilo kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo osnovanom sumnje da je Zagrepčanin počinio prometnu nesreću i kaznena djela lažnog prijavljivanja kaznenog djela i ovjeravanje neistinitog sadržaja, te slijedi kaznena prijava državnom odvjetništvu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene