Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htio prespavati u busu do povratka

Mladi putnik nožem izbo vozače autobusa 'Briona'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Direktor prijevozničke tvrtke 'Brioni' d.d. iz Pule Ante Kvasina večeras je osudio današnji napad na vozače autobusa 'Briona' Damira Pavonića (41) i Nenada Kontošića (36) koji su izbodeni nožem u Padovi.

Izjavio je da ih je napao 19-godišnjak iz Pule, putnik u autobusu, koji nakon dolaska u Padovu nije htio napustiti autobus, već je zahtijevao da ga vozači puste da spava do povratka autobusa u Pulu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Slovačkoj užas u Slovačkoj Sofiju, Katu i Luciju pregazio je otac njihove kolegice iz škole: Strašna prometna nesreća šokirala je zemlju Ilustracija Uputili apel Autobusni prijevoznici traže zakon o zabrani nepoštene prijevozničke prakse: "Ponavlja se priča s predatorima"

'Kad su se tomu usprotivili, izvukao je nož, tzv. skakavac, te ubo najprije jednog pa drugog', nakon čega je pobjegao, kazao je direktor Kvasina. Dodao je kako je teže ozlijeđen Pavonić, kojemu je nož prerezao mišić pa je u padovskoj bolnici operiran. Kontošić je lakše ozlijeđen i otpušten je iz bolnice, kazao je Kvasina.

Napadač je u bijegu i za njim traga talijanska policija. Tijekom dana u Padovu su otputovali predstavnici 'Briona'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene