Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevezen u zadarsku bolnicu

Mladi Nijemac pao iz gumenjaka i teško stradao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi Nijemac teško je ozlijeđen padu iz gumenog čamca koji se danas oko 18 sati dogodio kod otoka Vrgade, javlja Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Otac unesrećenog 25-godišnjaka koji je plovio u blizini na gliseru njemačke zastave prevezao je sina do Pakoštana odakle je hitno prevezen do zadarske bolnice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvijestila policija Krvava večer kod Imotskog: Jedan muškarac izboden, drugi zadobio teške ozljede Ilustracija loši uvjeti Čistačica se u japankama popela da očisti prašinu u zgradi Ministarstva i pala, dobit će veliku odštetu

Mladić se u trenutku nezgode nalazio na iznajmljenom gumenjaku domaćih oznaka te je ispao iz plovila koje je nastavilo kružiti i ozlijedilo ga u predjelu leđa i prsnog koša. Gumenjak je u jednom trenutku udario i u gliser u kojem se nalazio otac stradalog.

>> Zadar: U sudaru jedrilice i glisera ozlijeđena žena

Na poziciju su upućeni djelatnici Lučke kapetanije Zadar i kapetan Lučke ispostave Biograd koji obavljaju istražne radnje oko pomorske nezgode.

Prema prvim informacijama, utvrđeno je da je otac unesrećenog bio pod utjecajem alkohola, a tijekom sutrašnjeg dana nastavit će se istraga. (Agencija VLM)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene