Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suđenje za posjedovanje kokaina

Mirjana Pukanić na suđenju: Droga nije bila moja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirjana Pukanić, supruga ubijenog novinara Ive Pukanića, danas se pred Općinskim kaznenim sudom u Zagrebu izjasnila da nije kriva zbog posjedovanja 15 grama kokaina, koji je po optužnici u stanu u Ilici pronašla njezina kućna pomoćnica.

Mirjana Pukanić je nakon čitanja optužnice izjavila novinarima da droga pronađena u kutijici za nakit nije njezina. Njezina braniteljica Višnja Drenški-Lasan rekla je kako je Pukanić priznala konzumaciju, no tvrdi da pronađena droga njoj ne pripada. Dodala je da Pukanić nije bila u Zagrebu na dan kad je pronađena droga.

Pročitajte i ovo Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi" Vojska na ulicama Ekvadora nakon proglašenja izvanrednog stanja Strašni prizori VIDEO Stravične snimke koje lede krv u žilama! Mučenje zarobljenih vojnika i policajaca: "Za sve je kriv Zapad, nemamo više izbora"

Po optužnici drogu je pronašla kućna pomoćnica Vlasta Berger koja je ispričala u istrazi da ju je nazvao Ivo Pukanić i zamolio da pregleda kutiju s nakitom njegove supruge jer sumnja da prodaje nakit kako bi kupila drogu. Kad je pomoćnica pronašla drogu, o tome je obavijestila Pukanića koji je zatim slučaj prijavio policiji. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene