Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Bilicama

Mirela Rupić stradala u prometnoj nesreći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tridesetsedmogodišnji vozač BMW-a iz Gradine preminuo je danas u 11 sati u Općoj bolnici u Šibeniku od posljedica teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala tri automobila i ozlijeđeno pet osoba.

Nesreća se dogodila sinoć oko 21,30 sati u mjestu Bilicama kod Šibenika, izvijestila je danas šibensko-kninska Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što će reći slavni tata? Mirela Rupić dala kćeri prezime Višnjić Slika nije dostupna Bez dlake na jeziku Mirna Berend: Nemam ništa lijepo za reći o Rupićki!

Vozačevo dijete, koje je bilo s njim u automobilu, zbog teških ozljeda opasnih za život prebačeno je na liječenje u Klinički bolnički centar 'Firule' u Splitu, navodi se u policijskom priopćenju u kojem se dodaje da je i 24-godišnja suputnica iz tog automobila teško ozlijeđena i zadržana na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku.

Nesreća se dogodila kad je 29-godišnji vozač iz Šibenika, vozeći pod utjecajem alkohola 'mercedes' šibenskih registracijskih oznaka iz Šibenika prema Drnišu, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem, prešao na suprotan prometni trak te se izravno sudario s BMW-om kojim je upravljao preminuli 37-godišnjak, stoji u priopćenju PU-a.

U ta dva vozila udario je 24-godišnji vozač iz Rupa kod Šibenika, koji je upravljao 'opel astrom' šibenskih oznaka, i koji u nesreći nije ozlijeđen.

Lakše su ozlijeđeni 29-godišnji vozač 'mercedesa' i 37-godišnja suputnica iz Šibenika, navodi policija.

Nakon kriminalističke obrade 29-godišnji počinitelj te prometne nesreće iz Šibenika, vozač 'mercedesa', s kaznenom je prijavom sproveden u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku. 

Prema pisanju medija, suputnica u Mercedesu bila je Mirela Rupić, majka izvanbračne kćeri Gorana Višnjića. Mirela nam se danas nije javljala na mobitel.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene