Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri nesreće

Crno jutro: Četiri osobe izgubile život u prometu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osobni automobil sisačkih registracijskih oznaka sletio je u odvodni kanal pri čemu je jedan muškarac poginuo.

Jedna osoba je poginula, a tri su ozlijeđene u subotu ujutro u Medarima, u općini Dragalić, kada je osobni automobil iz još neutvrđenih razloga sletio u odvodni kanal, javila je brodsko-posavska policija.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Nesreća se dogodila oko 3.15 sati u Medarima ispred kućnog broja 3, kada je osobni automobil sisačkih registracijskih oznaka sletio u odvodni kanal, pri čemu je jedan muškarac poginuo. Trojica ozlijeđenih muškaraca prevezena su vozilom Hitne pomoći u bolnicu u Novoj Gradiški, navodi policija.

Očevid je u tijeku.

Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći na našičkom području

Dvije osobe su poginule u prometnoj nesreći u subotu oko 6.45 sati kod Našica, kada je osobni automobil sletio u odvodni kanal i udario u betonski most, doznaje se u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi (PU).

Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila u Jelisavcu, u Ulici Ivana Brnjika Slovaka, kada je vozilo, iz još neutvrđenih razloga, sletjelo u odvodni kanal i udarilo u betonski most. Od zadobivenih ozljeda su na mjestu nesreće umrli 37-godišnjak i 21-godišnjak.

U tijeku je očevid, kojim će se utvrditi okolnosti prometne nesreće, ističu u policiji.

Preminuo za volanom

U Jastrebarskom je u subotu ujutro tijekom vožnje umro 56-godišnji vozač, javila je zagrebačka policija.

Nesreća se dogodila u Ulici Vlatka Mačeka, kratko je izvijestila policija. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene