Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Proširenje optužnice?

Matteo Cetinski: Čudi me da nas ne ispituje i FBI!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirko i Matteo Cetinski izašli su pred istražnog suca u Puli kako bi dali iskaze, jer ih se sumnjiči da su prali novac, zajedno s još sedam osoba.

Podsjetimo, u nastavku kriminalističkog istraživanja u slučaju Cetinski u vezi sa zlouporabama u kupoprodaji nekretnina na štetu tvrtke Kermas u vlasništvu poduzetnika Danka Končara, policija je utvrdila sumnju da je devet osoba iz Rovinja počinilo kazneno djelo pranja novca.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

Mirko Cetinski je u iskazu rekao kako ne zna o čemu se radi te je dodao kako nije kriv. Matteo Cetinski je izrazio čuđenje što se na ispitivanju nije pojavio još i FBI, s obzirom da obitelj Cetinski mora dokazivati na nemaju nekretnine u New Yorku.

Istraga se proširila i na pranje novca u slučaju Cetinski, a današnje ispitivanje je provedeno kako bi se vidjelo hoće li se podići i nova optužnica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene