Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen u Splitu

Manijak s Marjana djevojke mamio kondomima: Ajmo u šumu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv njega će biti podnesena prekršajna prijava, doznaje se u policiji.

Splitska je policija uhitila mladića koji je od početka mjeseca u dva navrata na Marjanu djevojke pokušao namamiti u šumu s pohotnim zahtjevima, te će protiv njega biti podnesena prekršajna prijava, doznaje se u policiji.

Pročitajte i ovo Marjan - 3 GRADILIŠTE U ZAŠTIĆENOJ ZONI Što rade bageri unutar park-šume Marjan? "Na Marjanu ne bi trebalo raditi ništa, pogotovo u zaštićenom dijelu!" Park-šuma Marjan - 4 Stižu bolji dani? Marjan je pobijedio: Potkornjak manje grize, Splićani oduševljeni, ali DORH istražuje sanaciju

Potraga za učiteljem osumnjičenim za zlostavljanje djevojčica: Je li pobjegao u Hrvatsku?

Policija je jučer oko 17,15 sati zaprimila dojavu 33-godišnje žene kojoj se na plaži Kašjuni u Splitu obratio nepoznati muškarac, te ju je pozvao da ide s njim u šumu, pokazujući joj prezervativ.

Na to je mjesto žurno upućena policijska ophodnja koja se nalazila u blizini. Muškarac je pronađen i priveden u policiju. Utvrđeno je kako je riječ o 23-godišnjaku, nad kojim je obavljeno kriminalističko istraživanje te je osumnjičen, na štetu 33-godišnjakinje, za prekršaj javnog reda i mira.

Policija je utvrdila daje isti pohotnik i 1. rujna na Marjanu u Splitu počinio isti prekršaj na štetu 27-godišnje splitske maratonke.

Tijekom dana će, uz odgovarajući Optužni prijedlog, biti doveden nadležnom Prekršajnom sudu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene