Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavila naknadno

Maloljetnu Talijanku silovao policajac na graničnom prijelazu Stara Gradiška?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako hrvatska policija nema nikakvih saznanja o događaju, talijanski mediji bruje o djevojci koju je navodno silovao policajac na graničnom prijelazu Stara Gradiška.

17-godišnjakinja iz Padove se prije nekoliko dana s dečkom vraćala s ljetovanja provedenog u BIH. Na putu prema Italiji oko 3 ujutro su se zaustavili na graničnom prijelazu Stara Gradiška. Policajac je kod njih pronašao alkohol i naredio im je da pođu s njim u službene prostorije. Djevojka je sa službenikom provela nasamo oko 15 minuta što je on iskoristio za napad, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..." Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Užas u Indiji Grupno silovali blogericu: Uhićena preostala četiri osumnjičenika

Djevojka dečku nije ništa govorila već je nakon dva dana sve priznala majci te s njom otišla u policijsku postaju u Padovi. Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene